Anne et Valentin nu ook in New York en Gorredijk

Nieuws

Anne et Valentin nu ook in New York en Gorredijk

26 april 2013
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35

Het Franse brillenmerk Anne et Valentin bestaat 15 jaar en is zo succesvol dat het nu ook in New York een eigen winkel geopend heeft. 
Ontwerpster Anne Valentin heeft een heldere designfilosofie waarin degene die de bril of zonnebril uiteindelijk zal dragen altijd centraal staat. De collectie is herkenbaar aan de duidelijke vormentaal en het typische materiaal- en kleurgebruik. De Franse inslag zorgt voor een vleugje artisticiteit. 

Je vindt de flagshipstore in de trendy wijk Nolita, op korte afstand van het al even populaire Soho. De plek is prima gekozen met tegenover het pand een winkel van tassenlabel Freitag en eromheen tal van leuke boetiekjes met originele collecties. 
De frisse inrichting met veel wit en een mooi strak interieur ademt een lekker Franse sfeer die nog versterkt wordt door de Franse manager. De hele collectie van Anne & Valentin wordt er tentoongesteld en hoewel nog maar net geopend weten de New Yorkers de winkel al goed te vinden. Mooie ontwikkeling voor Anne & Valentin dat zich met een prachtige collectie een vaste plaats veroverd heeft in de schappen van veel trendsetttende opticiens.

Omdat het merk al 15 jaar bestaat heeft het zichzelf voor deze gelegenheid een nieuw romantisch elegant logo cadeau gedaan.
Anne et Valentin is in de 15 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij de beste brillenwinkels ter wereld. De typisch Franse interpretatie, het bijzondere kleurgebruik en de zeer herkenbare ontwerpen van designer Anne Valentin hebben veel fans die zich graag op stijlvolle wijze onderscheiden. Het nieuwe logo verbeeldt nog beter dan voorheen waar het merk voor staat.