Go with the flow; Adidas Evil Eye Halfrim pro

Nieuws

Go with the flow; Adidas Evil Eye Halfrim pro

26 april 2013
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35

De Evil Eye serie van adidas eyewear is al meer dan tien jaar een vertrouwde naam voor sportprofessionals en enthousiaste amateurs, die staat voor innovatie en functionaliteit.

Adidas eyewear introduceert nu de nieuwe Evil Eye halfrim pro: een veelzijdig model met half montuur, geschikt voor uiteenlopende sporten, zoals biking, outdoor en snowboarden. Daarnaast lanceert adidas eyewear de eerste evil eye Flow Country Trail van Europa in Bischofsmais (Duitsland) en biedt hiermee dé garantie voor ultieme biking fun.

Verbeterd zicht dankzij slim design

De nieuwe evil eye halfrim pro is veelzijdig in gebruik. Dankzij het halve montuur en het duurzame, flexibele SPX-materiaal is de bril zo licht als een veertje. De afneembare sweatblocker blijft goed op zijn plaats, terwijl het de ogen beschermt tegen transpiratie en tocht. Door het speciale ontwerp aan de zijkant past de evil eye halfrim pro onder elke helm en sluit het perfect aan op het gezicht. Uiteraard kan de bril ook individueel worden aangepast voor een nog betere pasvorm. De neusbrug kan op twee manieren worden afgesteld en de zijkant op drie manieren voor een optimale grip, zelfs tijdens snelle afdalingen.

Het aerodynamische model beschikt over sterk gebogen lenzen met een breed perspectief. De filter-technologie Light Stabilizing Technology in de lenzen regelt de intensiteit van het licht en versterkt de contrasten voor een optimaal zicht. Zo worden de ogen minder snel moe en kan de drager zich volledig op zijn sporttechniek concentreren. De lenzen kunnen bovendien snel en gemakkelijk worden aangepast door op de clip aan de zijkant te drukken en de gewenste lenzen in het montuur te plaatsen.

Sportbril adidas

De evil eye halfrim pro ligt vanaf nu bij ons in de winkel (adviesprijs € 207,-). Er is ook een evil eye halfrim model beschikbaar met minder features aan de adviesprijs van € 149,-