Wat heeft Serengeti met de World Solar Challenge?

Nieuws

Wat heeft Serengeti met de World Solar Challenge?

05 juli 2013
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35

De zon en Serengeti zijn een soort van onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geen wonder dus dat Bobo’s Eyewear met Serengeti alle twee de Nederlandse teams die meedoen aan de World Solar Challenge sponsort. De zonnebrillen van Serengeti brengen het team tijdens de race in Australië vele voordelen. Naast een rustiger en scherper beeld tijdens de race worden de ogen beschermd tegen het UV licht. Daarnaast passen de lenzen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden, waardoor vermoeidheid van de ogen verminderd. Hierdoor kunnen de coureurs langer geconcentreerd blijven tijdens het besturen van de auto. Speciaal voor één van de teamleden levert Serengeti een montuur op sterkte. Deze Serengeti op sterkte is ook verkrijgbaar bij Louis Optiek.

Tegelijkertijd hebben ze diezelfde zon straks in Australië keihard nodig. Nadat eerder al het Twentse team de auto gepresenteerd had, was het deze week de beurt aan het NUON Solar team van de TU in Delft. Dat heeft een reputatie te verdedigen want het won de jaarlijkse race al vier keer en werd twee keer tweede. Voor het eerst gaat de race dit keer met vierwielige auto’s gereden worden. Tot nu werd er met driewielers gestreden. De start is op 6 oktober in Darwin. De finish ligt 3.000 kilometer verder in Adelaide waar de teams op 13 oktober aankomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Vision-today.com