Verwaarloosde hond wordt topmodel!

Nieuws

Verwaarloosde hond wordt topmodel!

30 januari 2015
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35

Geen wereldberoemd topmodel om de nieuwste brillen te showen van de Nieuw-Zeelandse ontwerpster Karen Walker. Zij koos voor Toast, Cavalier King Charles-spaniël met een triest verleden, als de nieuwe snoet voor haar laatste campagne.

De hond met rosse haren kent een triest verleden. Tot 2010 leefde ze in erbarmelijke omstandigheden in een broodfokkerij. Daardoor zijn haar tanden weggerot en hangt haar tong uit haar snoet. ‘Dat is een schoonheidskenmerk zoals Cindy Crawford haar moedervlek heeft’, zegt haar huidige baasje Joshua Onassis uit New York. De socialite legde het beestje vanaf de eerste dag in de watten en meer nog: hij nam ze mee naar prestigieuze mode-evenementen. Zo was de trouwe viervoeter al op de Milanese modeweek en is ontwerper Alexander Wang als een blok voor haar gevallen.

Het hondje heeft al enkele jaren een Instagram-account met meer dan 158.000 volgers. Daarop showt ze hondenkleren en poseert ze geregeld met accessoires. Dat is Karen Walker niet ontgaan - zij koos Toast uit om haar merk te vertegenwoordigen. ‘We zochten een model dat perfect zou passen bij het karamelkleurige palet van de collectie. En een model van wie de haren tot hun recht zouden komen in een windmachines’, vertelt ze aan Glamour.

Het merk zet zich tegelijk in voor het goede doel: het doneerde een grote geldsom aan een organisatie die de strijd aangaat tegen broodfokkerijen.


  

 

 

 

 

bron: Gazet van Antwerpen