Nieuwe website Louis Optiek live!

Nieuws

Nieuwe website Louis Optiek live!

25 juli 2011
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35

Louis Optiek nieuwe website

Wijnand van der Weij, Point4media:

Top kwaliteitsbrillen en hartelijke service. Dat is waar Louis Optiek voor staat. Aangezien er nog geen website was, aan ons de eer om een passende presentatie voor op internet te maken. In de winkel heb je een ruime keuze uit vele kwaliteitsmerken en je wordt altijd hartelijk geholpen. Dat gevoel wilden wij ook op de website overbrengen.

De dagen dat een bril enkel als hulpstuk wordt gezien zijn volgens ons voorbij. De bril is tegenwoordig een echte modeaccessoire. Onder de collectie vind je het ruime assortiment aan brillen. Met schermvullende sfeerimpressies hebben wij geprobeerd de verschillende merken goed uit te beelden op de website. Net als de winkel is de website voortdurend in beweging. Wanneer je voor het eerst de website bezoekt kan je direct de nieuwe collecties bekijken of eventueel lopende acties bijhouden. Mocht je geen tijd hebben om regelmatig de website te bezoeken dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Wanneer je bij Louis Optiek naar binnen stapt, voel je dat je iets speciaals krijgt, vandaar dat ik naast het bezoeken van de website iedereen ook van harte aanraad om even bij Louis langs te gaan.