De pilotenbril door de ogen van ...

Nieuws

De pilotenbril door de ogen van ...

22 maart 2012
NOTICE: 8 Undefined variable: aItem, in file: /var/www/vhosts/louisoptiek.nl/httpdocs/site/views/modules/news/newsdetail.php on line: 35
Dit seizoen is de inspiratiebron van Alain Mikli een decennia oude legende, de pilotenbril. In vele variaties door de diverse collecties in een nieuw modern jasje gestoken.
 De piloten look van Mikli by Mikli is eigentijds en kenmerkend in kleurrijke two-tone uitvoering, zowel in strak metaal als in glossy acetaat. Deze look is geschikt voor mannen en vrouwen. Mikli by Mikli, de trendy pret-à-porter collectie met het duidelijke handschrift van Alain Mikli.
 
 
Alain Mikli lanceert dit voorjaar het nieuwe label Mileage, de pilotenbril gezien door Alain Mikli. Prachtige acetaat details in unieke kleuren en patronen verwerkt in het metalen frame, geaccentueerde bovenranden, bijzondere details waaruit de expertise en het vakmanschap van de brillenontwerper blijkt.
 
 
Ook Starck Eyes laat zich inspireren door deze klassieker, het resultaat is een ultralichte, ultra fijne pilotenbril, het nieuwste model van de Biozero collectie in het high performance Gravity materiaal . Verkrijgbaar in zwart, antraciet en marineblauw, stralend glossy of modieus mat.
 
Bron: www.amnl.nl